Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene Vergadering & Joelfeest

18 december @ 14:00 - 21:00

Algemene Vergadering (AV)
De AV is alleen toegankelijk voor leden. Inloop is vanaf 14.00 uur (met koffie/thee), aanvang vergadering om 14.30 uur. Leden krijgen in de week van 22 november het AV-boekje thuis gestuurd, dit bevat o.a. de agenda, jaarcijfers, etc. De vergaderstukken zijn voor leden ook digitaal beschikbaar.

Joelfeest 2021 (na afloop AV om ± 17.30 uur)

Op dit moment zijn er extra, beperkte corona-maatregelen van kracht, m.n. voor de horeca. Deze overheidsmaatregelen duren t/m 4 december a.s. Op vrijdag 3 december zal het kabinet de situatie opnieuw beoordelen. We gaan echter door met voorbereidingen en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Leden kunnen zich risicoloos inschrijven! Mocht het (deels) niet doorgaan, krijgt men de al betaalde bijdrage terug. Indien er een beperking van het aantal deelnemers komt, werken we op volgende van inschrijving. We houden jullie op de hoogte middels onze Nieuwsbrieven en Facebook.

Programma Joelfeest (onder voorbehoud):

  • Unquendor/Elanor-lid Roel Spar uit het Antwerpse Brecht, laat ons een zelfgemaakte 20 min. kindvriendelijke Vlaamse filmversie zien van de Rankin/Bass Hobbit uit 1978. Laat jullie verassen!
  • Precies twintig jaar geleden (in 2001), kwam The Fellowshop of the Ring uit. Het eerste deel van een filmtrilogie dat maar liefst 17 Acadamy Awards (Oscars) in de wacht sleepten en waar regisseur Peter Jackson een visuele standaard neerzette van Tolkiens Midden-aarde. Test je kennis van deze LotR-filmtrilogie in onze quiz.
  • Als diner is er een Tasty Backyard barbecue, deze wordt buiten (vers) gegrild en binnen geserveerd, samen met een lopend buffet. Zie de menukaart hieronder, er is voor elk wat wils dus.
  • Roel Spar neemt ons mee op zijn avontuur naar verschillende filmplekken in Nieuw-Zeeland waar hij te gast was! Zie hoe Midden-aarde weer een beetje tot leven komt en hoe adembenemend mooi de landschappen en locaties zijn.

Henk Brassien (alias de HobbitHunter) zal er met een standje staan om leden tegen een vriendelijk prijsje hun Tolkiencollectie aan te kunnen vullen met boeken. Denk o.a. aan de drie delen van In de Ban van de Ring en De Silmarillion, etc.

Vervoer
Het Oude Tolhuys heeft voldoende parkeergelegenheid voor de auto.

Er rijden de weekenden geen trams op de Uithoflijn, maar er kan gebruikgemaakt worden van twee buslijnen richting het Oude Tolhuys:

  • Lijn 28 (Vleuterweide naar Science Park via Utrecht CS): vanaf Utrecht Centraal volgens dienstschema 8 minuten rijden, uitstappen Stadion Galgenwaard (dan nog ± 10 min. lopen)
  • Lijn 41 (Utrecht CS naar Wijk bij Duurstede): vanaf Utrecht Centraal volgens dienstschema 14 minuten rijden, uitstappen Rijnsweerd-Zuid (dan nog ± 15 min. lopen)

TIPS: als je met een groepje samen reist/afspreekt, is er natuurlijk de mogelijkheid een taxibusje te reserveren. Met een OV-fiets is het in totaal iets meer dan een kwartiertje rijden.

Voor deelname graag inschrijven op deze pagina!

Gegevens

Datum:
18 december
Tijd:
14:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13-15
Utrecht, 3584 AD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
030 – 2511215
Site:
https://www.hetoudetolhuys.nl/

Organisator

Unquendor
E-mail:
info@unquendor.nl
Site:
www.unquendor.nl